Smul van de lekkerste broodjes uit onze bakkerij in Tilburg

Houdt u ook zo van Turks brood? Bent u op zoek naar een bakkerij in Tilburg met een grote bakkersafdeling met de lekkerste broodjes? In onze Turkse supermarkt in Tilburg is ook een bakkerij gevestigd, die is uitgeroepen tot de beste bakker van Tilburg! Bij ons kunt u terecht voor het lekkerste Turkse flatbread! Naast dat flatbread ontzettend lekker is, heeft het ook nog eens diverse gezondheidsvoordelen. Op het eerste gezicht denkt u misschien dat flatbread eigenlijk hetzelfde is als gewoon brood, maar niet is minder waar. In onze bakkerij in Tilburg maken wij namelijk gebruik van een speciale techniek om ons befaamde Turkse brood te bereiden. Vanuit de Turkse cultuur zijn hier verschillende manieren van bekend en daar hebben wij ons door laten inspireren. Benieuwd hoe wij brood klaarmaken? Kom eens langs in onze bakkerij in Tilburg en wij leggen het u graag uit!

Bakkerij in Tilburg voor Turks brood

Bij het maken van Turks brood in onze bakkerij in Tilburg maken wij uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. Dit maakt dat wij het overheerlijkste eindproduct kunnen maken. Hierdoor bevat ons brood ook een hoge dosis vezels. Verder heeft Turks brood in vergelijking met andere typen brood een lage glycemische index. Dit wil zeggen dat het bijdraagt aan het stabiel houden van uw bloedsuikerspiegel. Voor mensen met diabetes is dit brood dus zeker erg geschikt. Daarnaast is het brood makkelijker om te verteren, terwijl u toch lang een vol gevoel behoudt. Naast Turks brood bakken wij in onze bakkerij in Tilburg natuurlijk nog veel meer lekkere broodjes. Kom langs om het gehele assortiment te bekijken en kies uw favorieten uit!

Bakkerij Tilburg

Turkse specialiteiten voor op brood

Naast onze bakkerij hebben wij ook een slagerij in Tilburg, namelijk onder hetzelfde dak. Hier kunt u terecht om uw Turkse brood helemaal compleet te maken. Wissel bijvoorbeeld af met salami, gehakt of kipfilet en top uw broodje af met olijven en dipjes. Op het gebied van dips hebben wij veel keuze zodat er voor iedereen een lekkere smaak tussen zit. Houdt u van een pittige smaak? Maak dan een keuze tussen onze dips met peper of ga voor een mildere variant met alioli. Of ga voor een fetadip die vaak bij iedereen wel in de smaak valt. Navigeer naar de Joop de Jongstraat 1 om onze bakkerij in Tilburg te bezoeken!

Menu