Halal slagerij in Tilburg

Wilt u een overheerlijke Turks broodje gaan maken? Daarbij kan een lekkere pittige salami uit onze halal slagerij in Tilburg natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden een breed assortiment met vleesproducten waarmee u uw maaltijd compleet maakt. Al ons vlees is geslacht op basis van de Islamitische wetten en draagt daarom het Halal keurmerk.

Naast het kiezen voor halal vlees om religieuze redenen wordt er ook vaak gekozen voor dit type vlees om de smaak. Zo bemerken veel mensen ook een groot smaakverschil in vergelijking met vlees uit de reguliere supermarkt of slagerij. Wilt u halal vlees kopen bij onze slagerij in Tilburg? Dit doen wij op basis van kiloprijzen. Hierdoor is het veel gemakkelijker om te weten wat de uiteindelijke prijs is van uw product. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kom eens langs in onze Turkse supermarkt in Tilburg waarin onze slagerij is gevestigd.

De voordelen van onze slagerij in Tilburg

In onze slagerij in Tilburg maken wij zo min mogelijk gebruik van verpakkingsmateriaal. Onze producten worden alleen verpakt wanneer dit nodig is zodat we geen onnodig gebruik maken van plastic. Verder bieden wij u de mogelijkheid om het vlees naar uw wensen te bereiden. Wilt u bijvoorbeeld een combinatie tussen bepaalde soorten gehakt? Dan stellen wij dit graag voor u samen. Naast vers vlees hebben wij ook een groot assortiment vlees in de diepvries, erg handig voor als u een voorraad met snacks in huis wilt hebben. Verder kunt u bij ons rekenen op constante prijzen en doen wij niet mee aan de prijzenoorlogen van supermarkten. Wilt u halal vlees kopen bij een slagerij in Tilburg? Kom dan eens langs in onze vestiging!

Slagerij Tilburg

Ook uw dagelijkse boodschappen en Turkse specialiteiten

Naast het kopen van vlees bij onze slagerij in Tilburg kunt u ook bij ons terecht voor uw dagelijkse boodschappen en andere Turkse specialiteiten. Wij hebben een breed assortiment met verse producten, zoals groenten en fruit. Daarnaast zijn kruiden bij ons altijd volop aanwezig en vers beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan paprikapoeder, koriander en andere kruidenmixen. Bent u op zoek naar het lekkerste flatbread van Tilburg? Onze bakkerij in Tilburg, die ook is gevestigd in onze supermarkt, is uitgeroepen tot de beste bakker van Tilburg! Neem dus een paar lekkere broodjes mee en smul thuis van een broodje met olijvenspread of verse feta. Navigeer naar de Joop de Jongstraat 1 in Tilburg voor het doen van al uw boodschappen!

Menu